Stutteri Adlais
- Show, Avl og Sport


Nyheder


Her vil vi løbende holde dig orienteret om de nyheder, der har forbindelse til Stutteri Adlais.

Har du et afkom af vores avlsdyr, som har opnået et godt resultat, er du velkommen til at maile det til os - evt. vedhæftet et billede.

Du kan maile det til:

adlais@live.dk

201828-2-2018


Er du på udkig efter et godt hingsteemne, så er det heldigt du har fundet vej hertil... i år udbydes Abergavenny Gethin til hopper her i 2018.
Det bliver muligvis eneste mulighed i år, så det er bare med at gibe chancen hvis du kan lide hvad du ser og har tjekket hans stamtavle ud, der er meget kræs at finde her.
To årige Gethin er meget lovende, vi vurdere at han kan tilføre substans til sine føl, hans bevægelse skal også fremhæves og så er han virkelig flink, en sød fyr med et super godt temperement.
Han er vant til at gå med hopper og er flink under bedækning, hopper bedækkes ved hånd.
Se flere billeder af ham og læs vores vilkår under "avlsdyr"

Udover at tilbyde Gethin til skønne damer, så har vi sat en meget lovende ung pige på salgslisten.

Adlais Tegwen Nwyfus er til den kræsne der vil have alting i én hest.Tegwens temerement skal fremhæves, hun er super kærlig, glad for at være i hænder og har lært alt basic stuff. Tegwen kunne egne sig som fremtidig avlsemne, showcob samt at hun derudover også vil være en eminent ridecob på nok en 150-154 i stang. læs mere om hende under "til salg".


20-2-2018


Adlais Lady Sybil er solgt til Clara Nilsson i Sverige.
Vi ønsker Clara og Sybil alt det bedste i fremtiden.

Se flere billeder af hende under solgte.


2-2-2018


Adlais Tegwen Nwyfus (foto) OG Adlais Lady Sybil er begge til salg!!!
Som mange ved, fik vi sidste år tre dejlige hoppeføl.
Alle tre er meget forskellige, med hver deres styrker. Fælles for dem er deres høje kvalitet.
Beslutningen har været svær, vi skal ikke have tre kommende avlsdyr som er ud af samme faderlinie.


1-1-2018


Godt nytår til alle.
Sikke et 2017 vi har haft med flere Champions hen over året og slutteligt med den helt store triumpf hvor Adlais Pica'deli blev Overall Champion og Adlais Queen of Custard Reserve Overall Champion.
I 2018 står den på blot 1 føl. Abergavenny Countess og Avonvalley Breat Briton skal være forældre slut februar. Føllet vil være til salg.
Bedækningssæson 2018 vil for alle 3 damers vedkommende, være den hotte unghingst Abergavenny Gethin. Gethin står også til rådighed for andre damer i 2018.
Forhåbentlig kan vi også tilbyde opstaldning i løbet af året, mere info vil komme snarest.

Tak til alle jer der trofast følger os her på hjemmesiden, facebook eller instagram. Det betyder meget for os at vi kan avle dyr som inspirere og kan glæde andre mennesker.

Foto: Zanne Jedig