Stutteri Adlais
- Show, Avl og Sport


Til Salg


Drømmer du også om en Adlais pony?

Hos Adlais har vi fokus på ordentlig og gennemtænkt avl.

Vi avler ikke bare på en sød hoppe og matcher med en god og lovende hingst. Vi vælger de bedste hopper med de stærkeste linier!
Alle vores hopper besider gode temperementer, de er velopdragne og er gode avlsdyr!
Vi har stort fokus på type og korrekt exteriør. Ikke bare som race, men også til ride og kørselsbrug eller som fremtidige avlsemner. Uden et stærkt og korrekt exteriør kan der medfølge ridelige svagheder, eller at hesten bliver alvorligt syg i sine led og knogler. Vi kender alle udsagnet; "ingen hove ingen hest", men det gælder så sandelig også resten af "skroget" på en hest. Dårligt ekstriør kan være lig med mange smerter i fremtiden eller kortere levetid.
Vi vælger de bedste forudsætninger for et godt resutat. Oftes kan vores avl bruges til alle prospekter, avl, udstilling og brug i sporten. Vi har altid de langsigtede briller på, og kan give et bud på, om salgsdyret vil egne sig mere til det ene frem for det andet. I vil altid få vores uforbeholdte mening, og vi sætter en stor ære i at være ærlige avlere af gode og stærke dyr.

Vores avl er registrerede i moderforbundet i Wales. Dette betyder, at passet, på lige fod med de danske røde pas, er et godkendt pas i Danmark. Ønsker man at få dansk pas, er det let at omregistrere, dog er det sværere at gå tilbage til de brittiske fra dansk.

Vores welsh cob føl skal have en god start på livet, med gode erfaringer overfor mennesker.
Derfor får vi dem helst tidligt på året så vi når at få håndteret dem godt, inden de sommeren over går på sommergræsning, vi lærer dem blandt andet at blive rørt alle steder, at blive bundet og trukket, at undvære sin mor i perioder, at blive læsset i trailer mm. helt på deres egne præmisser og tempo uden at overforkæle dem.

Det er vigtigt, at du som køber stiller krav til din kommende ridehest eller avlshoppe.

Lad os som erfarne avlere gøre avlsarbejdet for dig som skal bruge en bæredygtig hest.

Herunder ser du hvad vi officielt har til salg lige nu, hvis de ikke tiltaler dig eller kan opfylde dine behov, skal du ikke være bleg for at kontakte os, det kan være vi kan hjælpe dig til at finde din helt rigtige cob.


Til Salg


 Vi har næsten altid kvalitets cobs til salg, men desværre har vi udsolgt for i år.
Vi forventer at have flere føl til salg i 2019.
Kontakt os på tlf 2720 8711
Vi gir gerne en kop kaffe og en sludder for en sladder.